ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ημερίδα της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ

Διαδώστε το

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικού του ΓΕΣ, ημερίδα με θέμα «Το Οικονομικό Σώμα του Μέλλοντος».

Συμμετείχαν Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Οικονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Οικονομικού των Μειζόνων Επιχειρησιακών Διοικήσεων και Σχηματισμών και των Ελεγκτηρίων Δαπανών.Πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων, σχετικά με τη μετεξέλιξη του Οικονομικού Σώματος, με έμφαση στον οικονομικό ελιγμό στο σύγχρονο δημοσιονομικό περιβάλλον.

Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!