ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΠ ΟΠ: Μετάλλιο Ευδόκιμης Υπηρεσίας

Διαδώστε το

Στέλεχος Επαγγελματίας Οπλίτης της Πολεμικής Αεροπορίας, επικοινώνησε μαζί μας εκφράζοντας τα παράπονα του, για το γεγονός ότι δεν τους απονέμεται όπως προβλέπεται, το Μετάλλιο Ευδόκιμου Υπηρεσίας, παρόλο που έχει ήδη 15 χρόνια προϋπηρεσίας δείτε ακριβώς τι μας είπε:


Αγαπητό enoplos.com θα ήθελα να σας εκφράσω κάτι το οποίο πραγματικά με λυπεί. Είμαι επαγγελματίας οπλίτης δεύτερης σειράς της Πολεμικής Αεροπορίας με 15 χρόνια υπηρεσίας όπως λέει και ο τίτλος θέματος Όχι δεν μας έχει απονεμηθεί το δευτέρας τάξεως μετάλλιο ευδόκιμου υπηρεσίας όπως θα έπρεπε  σε έναν παραγωγικό υπαξιωματικό ,αλλά δεν έχει απονεμηθεί ούτε καν το Τρίτης τάξεως μετάλλιο. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιες λεπτομέρειες που ουσιαστικά δεν είναι λεπτομέρειες,σου δίνουνε μία ώθηση για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου .θα ήθελα από μέρους μου να σας το πω να το αναφέρω για να το προβάλετε μην τυχόν και το έχουν  ξεχάσει οι ιθύνοντες του γραφείου αυτού.Σας ευχαριστώ πολύΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!