ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΣΤΟ… ΚΟΚΚΚΙΝΟ Ελληνικά Μαχητικά κατά της «Ερυθράς Μοίρας» στη Μεγαλύτερη Αεροπορική Άσκηση

Διαδώστε το

Ξεκινά η Άσκηση «Blue Flag 2017» με Ελληνικά Μαχητικά…Κατά της «Ερυθράς Μοίρας»

Οι αεροπορικές δυνάμεις εννέα χωρών συμμετέχουν στην άσκηση Blue Flag 2017 στο νότιο Ισραήλ – τη μεγαλύτερη εναέρια άσκηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.


Ελληνικά Μαχητικά συμμετέχουν στην Μεγαλύτερη Αεροπορική Άσκηση κατά της «Ερυθράς Μοίρας»

Στην άσκηση συμμετέχουν δυνάμεις από την Ινδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, μαζί με το Ισραήλ …

Είναι η πρώτη φορά που η Ινδία συμμετέχει στην άσκηση, σημάδι των βελτιωμένων στρατιωτικών δεσμών μεταξύ Ιερουσαλήμ και Νέου Δελχί.


Η ινδική αεροπορία έστειλε ένα αεροσκάφος μεταφοράς C-130J, ενώ άλλες χώρες έστειλαν μαχητικά αεροσκάφη, αεροπλάνα μεταφοράς και αεροσκάφη ανεφοδιασμού.


Σύμφωνα με το IDF, περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένων πιλότων, διοικητών και τεχνικού προσωπικού – συμμετέχουν στην άσκηση των 11 ημερών….Όπου έχουν κυριαρχήσει οι Έλληνες Χειριστές !

Η άσκηση πραγματοποιείται στην βάση Ovda του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού, βόρεια του Eilat.


Οι δυνάμεις των χωρών θα κινηθούν κατά της λεγόμενης Ερυθράς Μοίρας, η οποία ενεργεί ως εχθρική δύναμη στις ασκήσεις.

Σύμφωνα με τον στρατό, ο στόχος της άσκησης είναι τόσο η βελτίωση της τεχνικής ικανότητας όσο και η ενίσχυση της « Στρατιωτικής διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ των φίλων χωρών». 

ΠΗΓΗ: VETERANOS.GRΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!