ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΠ ΟΠ: Ποιο είναι το σημαντικότερο που θα πρέπει να λάβουν υπ όψιν τους για τις Συντάξεις τους

Διαδώστε το

Ύστερα από ερωτήματα που μας έχουν τεθεί από Στελέχη ΕΠ ΟΠ, σχετικά με τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης τους σε συνάρτηση, με σημερινά δημοσιεύματα δημοσιογραφικών ιστολογίων-δημοσιογράφων και συνδικαλιστών, που προσπαθούν και καλά κάνουν, να σας βοηθήσουν με ότι νεώτερο υπάρχει ως εξέλιξη στο θέμα αυτό, εμείς εδώ στο enoplos.com θα το προσεγγίσουμε από μία εντελώς διαφορετική γωνία.

Συγκεκριμένα οι πρώτοι ΕΠ ΟΠ εντάχθηκαν στις ΕΔ το 200, αυτό σημαίνει ότι ο παλαιότερος έχει σήμερα 16 προς 17 χρόνια υπηρεσίας και θέλει μπροστά του ακόμη περίπου αλλά 20 χρόνια υπηρεσίας τουλάχιστον για να αποστρατευτεί, ανεξάρτητα από τι τροποποίηση θα γίνει τώρα, αν λάβουμε υπ όψιν μας το γεγονός, ότι από την αρχή των Μνημονίων, πόσοι ασφαλιστικοί Νόμοι έχουν ψηφισθεί προς το χειρότερο για το ασφαλιστικό, από όλες τις Κυβερνήσεις, καθώς ότι τα Μνημόνια συνεχίζονται, το μόνο σίγουρο είναι αν το δούμε τελείως ρεαλιστικά, ότι θα έρθουν και επόμενα Νομοσχέδια με χειρότερα ασφαλιστικά στο μέλλον, φυσικά για όλες τις κατηγορίες συνταξιούχων όχι μόνο των Στρατιωτικών.

Άρα τα χρόνια που έχετε μπροστά σας πολλά για συνταξιοδότηση, οι καιροί δύσκολοι, ότι και ψηφιστεί τώρα, στην πορεία είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα αλλάξει, χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε το σήμερα, γιατί το αύριο θα είναι πιο μαύρο... Βέβαια ευχόμαστε να μην βγούμε αληθινοί στις προβλέψεις μας, αλλά τα πράγματα σήμερα αυτό δείχνουν δυστυχώς.Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!