ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στέλεχος στέλνει μήνυμα στον Αρχηγό ΓΕΑ

Διαδώστε το

Στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας επικοινώνησε μαζί μας ώστε να στείλει το δικό του μήνυμα του προς τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας δείτε το ατόφιο όπως μας το έστειλε:

Αξιότιμε Αρχηγέ τής Π.Α. Πρέπει άμεσα να διορθώσεις την αδικία που υφίστανται οι Τεχνικοί Υπ/κοί των Παραγωγικών σχολών.Εργάζονται κάτω απο αντίξοες συνθήκες για να πετάνε με ασφάλεια οι πιλότοι μας.Με κρύο και με ζέστη.Με μισθούς πείνας.Με ιεραρχική εξέλιξη 5 βαθμούς κάτω απο τούς Ιπταμένους Αξιωματικούς. Δώστους τουλάχιστον τις ηθικές αμοιβές (διαμνημονεύσεις)που αξίζουν. Όταν πηγαίνουν για μετεκπαίδευση στην Αμερική αισθάνονται υποδεέστεροι τών συναδέλφων τους που φέρουν δεκάδες διαμνημονεύσεις Αριστείας και Δεξιότητας στη στολή τους.Κάνε τους τουλάχιστον να αισθάνονται υπερήφανοι για το έργο που προσφέρουν.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ