ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τι ποσό δικαιούται ως αποζημίωση ΕΠ ΟΠ όταν παραιτείται

Διαδώστε το

Στέλεχος ΕΠ ΟΠ επικοινώνησε μαζί μας και ρώτησε, πόσα χρήματα δικαιούται να  λάβει ως αποζημίωση αν δηλώσει παραίτηση, ο enoplos.com ασχολήθηκε με το ερώτημα του στο οποίο του απάντησε, η κάθε περίπτωση πάντως για το κάθε Στέλεχος δεν είναι ίδια στα χρήματα που δικαιούται, παίζουν σημαντικό ρόλο διάφοροι παράμετροι, που δεν είναι του παρόντος να τους αναλύσουμε.

Ενημερωτικά ο μέσος όρος αποζημίωσης, σε περίπτωση παραίτησης ΕΠ ΟΠ, είναι περίπου 650 με 800 ευρώ ανά έτος υπηρεσίας του Στελέχους, καλό είναι βέβαια ο καθένας να ρωτήσει για απόλυτη ακρίβεια, τα γραφεία των οικονομικών της Μονάδος του, ώστε να δει ακριβώς τι ποσά δικαιούται, ανάλογα με την κατάσταση του.

Επίσης η άποψη μας για το θέμα αυτό είναι, ότι τέτοιου είδους αποφάσεις να μελετούνται με μεγάλη ωριμότητα από τον καθένα, γιατί είναι πολύ σημαντικές αποφάσεις ζωής.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!