ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκλωβίστηκαν Πυροσβέστες στη Μάνδρα

Διαδώστε το

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

Εγκλωβισμένοι βρίσκονται δύο Πυροσβέστες στη Μάνδρα Αττικής. Οι Πυροσβέστες πήγαν να βοηθήσουν δύο δημοτικούς υπαλλήλους που είχαν εγκλωβιστεί και τελικά βρέθηκαν και οι ίδιοι σε δύσκολη θέση στο αμαξοστάσιο του Δήμου της Μάνδρας.

Οι εγκλωβισμένοι ανέβηκαν πάνω σε κοντέινερ, όπως φαίνεται στην εικόνα από την ΕΡΤ για να γλιτώσουν από τα ορμητικά νερά.

Οι κάτοικοι σε πολλές περιπτώσεις έχουν ανέβει στις ταράτσες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην παλαιά Εθνική Οδό και κυρίως στο 39χλμ από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, όπου έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Προβλήματα έχουν αναφερθεί και στην Νέα Εθνική Οδό, από το 34χλμ μέχρι το 39χλμ προς Κόρινθο.

Όπως ενημερώνει η τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!