ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών «μετακομίζει» από τον Βόλο για Αυλώνα!

Διαδώστε το

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΣ

Η πιο νευραλγική επιχειρησιακά μονάδα του Στρατοπέδου Γεωργούλα η 32η Ταξιαρχία, μεταφέρεται Αυλώνα. Βαρύ το πλήγμα για την τοπική οικονομία.

Υπό «διωγμό» η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών από τον Βόλο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, υπάρχει ειλημμένη απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, για την κατάργηση της πιο νευραλγικής επιχειρησιακά μονάδας, όπως είναι η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, από το Στρατόπεδο Γεωργούλα του Βόλου, και η μεταφορά της στον Αυλώνα.

Σε αναβρασμό συνολικά 1.000 στρατιωτικοί και στρατιώτες. Βαρύ το πλήγμα για την τοπική οικονομία και όχι μόνο αν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Σύμφωνα με έγγραφο που ήρθε αρχές της εβδομάδας, η μετεγκατάσταση γίνεται άμεσα εντός Ιανουαρίου 2018, μέχρι 26 του μηνός, προκειμένου να μην υπάρχουν αντιδράσεις.«Χρυσώνουν το χάπι» σε άλλες περιοχές μετά τις αντιδράσεις με το κλείσιμο του κέντρου εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα, η γνωστή μέθοδος της υδροκέφαλης Αθήνας, να καλύψουν τα συμφέροντα της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχικός σχεδιασμός δεν προέβλεπε την μετεγκατάσταση της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, αλλά μετά τις έντονες αντιδράσεις στην Αττική για το κλείσιμο του κέντρου στον Αυλώνα επιλέχτηκε τα χτυπήματα να δοθούν σε άλλες περιοχές στην επαρχία όπως ο Βόλος.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (16/12/2017) ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ»:
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!