ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ανήκουστο...!!! Συμψηφισμός αναδρομικών κρατήσεων με το 50% της απόφασης του ΣτΕ; Τι άλλο θ΄ακούσουμε;

Διαδώστε το

Ένα άκρως τρελό σενάριο που επεξεργάζονται κάποιοι στο υπουργείο Οικονομικών έχει κυκλοφορήσει στους διαδρόμους του ΥΠΕΘΑ και των Γενικών Επιτελείων,προκαλώντας αντιδράσεις και μόνο στο άκουσμά του.

Σύμφωνα μ΄ αυτό στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν κάποιοι που εισηγούνται “συμψηφισμό των αναδρομικών κρατήσεων που προβλέπει το νέο μισθολόγιο από 1/1/2017,με το υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣτΕ που αναμένουν οι στρατιωτικοί”! Σατανικοί οι “εγκέφαλοι” του υπουργείου Οικονομικών!

Τι έχει συμβεί; Από το ΥΠΕΘΑ έχει επισημανθεί προς το οικονομικό επιτελείο πως η πρόβλεψη του νέου μισθολογίου για αναδρομικές κρατήσεις δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Αν το μισθολόγιο είχε εφαρμοστεί έναν ή δύο μήνες μετά από την ψήφισή του,τότε το πρόβλημα θα ήταν μικρό και διαχειρίσιμο. Τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος το κόστος για τους στρατιωτικούς θα είναι δυσβάσταχτο. Γι΄ αυτό και από το ΥΠΕΘΑ ζητήθηκε να αλλάξει η πρόβλεψη που έχει να κάνει με την αναδρομικότητα των κρατήσεων.Μέχρι στιγμής η απάντηση είναι αρνητική και ως …εναλλακτική πρόταση ήρθε το σχέδιο για …συμψηφισμό με την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ! Δηλαδή να μην μπει τίποτα στην τσέπη των στρατιωτικών απ΄ αυτά που δικαιούνται για να ξεχρεώσουν ένα χρέος που δεν είναι δικό τους!

Προφανώς τέτοια πρόταση δεν μπορεί να συζητηθεί και ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!