ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Βίτσας: Σταθερος στη δέσμευσή του για καταβολή και του υπόλοιπου 50% των αναδρομικών των στρατιωτικών

Διαδώστε το

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα asfalistiko.gr τονίζει πως τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο υπουργός Άμυνας και ο ίδιος, παραμένουν σταθεροί στη δέσμευσή τους για την καταβολή και του υπόλοιπου 50% των αναδρομικών των στρατιωτικών.

Επίσης, ο κ. Βίτσας αναφέρεται στην εγκύκλιο που αναμένεται να εκδοθεί από το υπουργείο Εργασίας, ως καθ' ύλην αρμόδιο για τα συνταξιοδοτικά, με την οποία θα αποσαφηνίζεται ο υπολογισμός της μάχιμης πενταετίας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, σημειώνοντας ότι η άποψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «είναι ότι πρέπει να κινηθούμε προς τη θετική ανταπόκριση για το συγκεκριμένο αίτημα». Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, στη συνέντευξή του επισημαίνει τη διαρκή φροντίδα του υπουργείου για τους στρατευμένους, μη παραλείποντας να αναφέρει και τη λειτουργία απευθείας γραμμής παραπόνων με τα Γενικά Επιτελεία, όπου «ένας στρατιώτης μπορεί να πάρει τηλέφωνο κατευθείαν, με κάθε εμπιστευτικότητα, χωρίς να του πουν γιατί παραβίασες την ιεραρχία και να πει, να εκφράσει το πρόβλημά της μονάδας ή του τάγματος για το οποίο επιλαμβάνεται πέρα από τον διοικητή της μονάδας, απευθείας και το Γενικό Επιτελείο».

Ο κ. Βίτσας μιλώντας για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων είπε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχει «η λογική, ιδιαίτερα για τα παιδιά που είναι στα σύνορα ή μένουν σε παραμεθόριες περιοχές, να υπηρετούν στον χώρο τους, στην περιοχή τους».
pronews.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!