ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εντυπωσίασαν τα Στελέχη & οι Οπλίτες της 95ΑΔΤΕ…«Δαμάγητος 2017».

Διαδώστε το

Το φρόνημά τους, την άριστη φυσική κατάστασή τους και την υψηλού επιπέδου εκπαίδευσή τους παρουσίασαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο « Διαγόρας» τα στελέχη και οι οπλίτες της 95 ΑΔΤΕ, στο πλαίσιο των Στρατιωτικών Αγώνων «Δαμάγητος 2017».
Μέσα από αυτούς, ζητείται η υλοποίηση των στόχων της προαγωγής του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αγωνιζομένων, της σύσφιξης των σχέσεων και της καλής συνεργασίας μεταξύ των στελεχών των Μονάδων της ΑΔΤΕ, της καλλιέργειας της ισχυρής θέλησης καθώς της αύξησης της αυτοπεποίθησης, καθώς και της ενθάρρυνσης της ενασχόλησης των στελεχών και των οπλιτών θητείας με τον αθλητισμό ως πολλαπλασιαστικού παράγοντα αύξησης ισχύος και μαχητικότητας.

Για την ακρίβεια, στόχων που έχουν σε μεγάλο βαθμό ήδη επιτευχθεί, όπως «βροντοφώναξαν» χθες με λεβεντιά, μέσα από την εντυπωσιακή και συγκινητική παρουσία τους, οι Έλληνες στρατιώτες!


Μετά το καθιερωμένο τελετουργικό και την κήρυξη έναρξης των αγώνων από τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Νικόλαο Χιονή , οι θεατές παρακολούθησαν ποδηλατικό αγώνα επίδειξης, για να απολαύσουν στη συνέχεια τα αγωνίσματα «Ρίψη Χειροβομβίδας», «Δρόμος Αντοχής Εθνοφύλακα», «Δρόμος Οπλίτη», «Σκοποβολή», «Διελκυστίδα» και «Μεταφορά Τραυματία»

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιδείξεις ασκήσεων ακριβείας και αυτοάμυνας, καθώς και επίδειξη από το τμήμα Εθνοφυλακής στην αντιμετώπιση δολιοφθοράς από άοπλο στρατιώτη.


Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υπό τις επευφημίες των στελεχών και των στρατιωτών που δεν σταμάτησαν στιγμή να τους εμψυχώνουν, το χάρηκαν με την ψυχή τους και ανταμείφθηκαν με μετάλλια και κυρίως, με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και μαθητές σχολείων της πόλης, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η χαμηλή πτήση, πάνω από το Δημοτικό Στάδιο, ελικοπτέρου «Σινούκ» της Αεροπορίας Στρατού, που «χαιρέτησε» εντυπωσιακά και ηχηρά τους αγώνες


πηγή rodiaki.gr-http://veteranos.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!