ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Με μεγάλη επιτυχία αθλητικοί αγώνες της 95 ΑΔΤΕ

Διαδώστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο στάδιο του «Διαγόρα» στη Ρόδο, οι Στρατιωτικοί Αγώνες ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ 2017.

Αγώνες που έγιναν στο πλαίσιο της καλλιέργειας του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας, της αυτοπεποίθησης και της ισχυρής θέλησης μεταξύ όσων συμμετείχαν, δηλαδή το μόνιμο προσωπικό της 95 ΑΔΤΕ, τους οπλίτες θητείας και τους Εθνοφύλακες.Μετά το πέρας των αγώνων ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Νικόλαος Χιονής βράβευσε τον 70χρονο Χουρμαδιά Πυθαγόρα ο οποίος ήρθε πρώτος στην κατηγορία του στον ημιμαραθώνιο, τον Εθνοφύλακα Δημήτρη Ξεπαπαδάκο  αλλά και το γιο του ΔΕΑ (ΠΖ) Μιχάλη Ξεπαπαδάκο του 542 Μ/Κ ΤΕ, για την συνέχεια των γονέων Δωδεκανησίων και την προσφορά τους στην 95 ΑΔΤΕ.                      
Ελ.Π.
ΠΗΓΗ: rodiaki.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!