ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Καθηλώθηκαν οι Επιτελείς του ΓΕΣ από την διάλεξη με θέμα τον «Μακεδονικό Αγώνα»

Διαδώστε το

Την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017, στο πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ ομιλία με θέμα «Μακεδονικός Αγώνας», από τον ε.α Συνταγματάρχη Φαρμακοποιό κύριο Βασίλειο Νικόλτσιο. 


Ο Βασίλειος Νικόλτσιος, αποφοίτησε από το Φαρμακευτικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και αποστρατεύτηκε το 2002. Για περισσότερα από 40 χρόνια ασχολείται με την ιστορική έρευνα, απόκτηση, καταγραφή, φύλαξη, τεκμηρίωση, έρευνα, ερμηνεία, έκθεση και προβολή ιστορικού υλικού. 
Επίσης ασχολείται με τη Μουσειολογία. Με διαταγή του ΓΕΣ εργάστηκε για την αναβάθμιση όλων των Στρατιωτικών Μουσείων της χώρας και για το σχεδιασμό και τη δημιουργία όλων των νέων Στρατιωτικών Μουσείων. 


Είναι συγγραφέας 16 ιστορικών έργων, που έχουν σχέση με τη Νεώτερη Ελληνική Ιστορία και Διευθυντής του Ιδρύματος του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. 


Το 2014 παρασημοφορήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Αριστείας της Τιμής, για εξαίρετες υπηρεσίας προς την Πατρίδα. Το ίδιο έτος, παρασημοφορήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με το Σταυρό Αξίας και Τιμής, Α΄ Τάξης, για διακεκριμένες υπηρεσίες προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πατρίδα.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!