ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πόρισμα – Καταπέλτης! Να, ποιος φταίει για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Διαδώστε το

Το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας με 24 νεκρούς αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με το πόρισμα ναι μεν υπήρξαν ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά το Δασαρχείο Αιγάλεω φέρνει μεγάλη ευθύνη.

Μπορεί λοιπόν η βροχόπτωση στο όρος Πατέρα να ήταν ένας μεγάλος παράγων για την πλημμύρα στην πόλη της Μάνδρας. Μπορεί τα νερά που έπεσαν να δημιούργησαν χειμάρρους και να ξύπνησαν τα ρέματα που είχαν μπαζωθεί στις Σούρες και στην Αγία Αικατερίνη, αλλά…

Με την έκθεση οι επιθεωρητές αναδεικνύουν τις ευθύνες των δημόσιων υπηρεσιών, τόσο ως προς τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων όσο και ως προς το μπάζωμα ενός εκ των δύο ρεμάτων. Κορυφαίο όλων των αυθαιρεσιών το δημοτικό αμαξοστάσιο Μάνδρας!Μεγάλες ευθύνες στο Δασαρχείο Αιγάλεω

Τα συμπεράσματα των επιθεωρητών είναι ιδιαίτερα σκληρά σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, για το Δασαρχείο Αιγάλεω, ως προς την υλοποίηση του έργου της εκτροπής της Αγίας Αικατερίνης. Καταλογίζουν στις δασικές υπηρεσίες «εμμονές και αγκυλώσεις επί τυπικών θεμάτων και όχι επί της ουσίας». Επίσης, καταλογίζουν «λανθασμένη αξιολόγηση των προτεραιοτήτων και της σημασίας και του επείγοντος της δημοπράτησης του έργου», το οποίο, κατά την άποψη των επιθεωρητών, ήταν άκρως αναγκαίο για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής και «θα αντιμετώπιζε σοβαρά τις αρνητικές επιπτώσεις στη Μάνδρα ενός ενδεχόμενου πλημμυρικού φαινομένου όπως αυτό που συνέβη τη 15η Νοέμβρη».
crashonline.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!