ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι αναδρομικές κρατήσεις στους στρατιωτικούς και ποιους “δείχνουν” οι Καμμένος-Πρασσάκης

Διαδώστε το

Το 2018, δεν αναμένεται να ξεκινήσει ευχάριστα σ΄ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά των στρατιωτικών. Αιτία η άρνηση του υπουργείου Οικονομικών να “ρίξει νερό στο κρασί του” στο θέμα των αναδρομικών κρατήσεων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει απώλεια εισοδήματος στους στρατιωτικούς η οποία πιθανότατα θα επιχειρηθεί να καλυφθεί με την καταβολή σε δόσεις του ποσού που δικαιούνται να λάβουν με την υλοποίηση του υπολοίπου 50% της απόφασης του ΣτΕ.Που αποδίδει το ΥΠΕΘΑ την άτεγκτη στάση του υπουργείου Οικονομικών; Στο βίντεο όσα δήλωσαν στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αλλά και ο “τσάρος” των Οικονομικών του ΥΠΕΘΑ στρατηγός Ζαχαρίας Πρασσάκης,που δεν νομίζουμε να ΄χει εμφανιστεί άλλη φορά σε τηλεοπτική κάμερα.


ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!