ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε στρατιωτικό όπλο από την Κάλυμνο

Διαδώστε το

Συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε πριν από ένα μήνα ένα G-3 από το σπίτι εθνοφύλακα στην Κάλυμνο. Η υπόθεση είχε προκαλέσει αναστάτωσης στις τάξεις του τάγματος εθνοφυλακής.  Από την πρώτη στιγμή στήθηκε ένα τρίγωνο άμεσης και συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας των αρμόδιων Διεθύνσεων και Τμημάτων του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής. Η μεθοδική δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας και η αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση Εθνοφυλακής αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών του ΓΕΣ, που είχαν γνώση ή έλαβαν μέρος στις έρευνες απέφερε καρπούς πριν από μερικά 24ωρα.  Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή ενός ατόμου που ανακρίνεται από τις αρχές προκειμένου να διαπιστωθεί ο σκοπός της κλοπής που φέρεται να διέπραξε. 

Το G-3 έχει επιστρέψει στη διάθεση του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλολίμνου και φυσικά του εκάστοτε κατόχου του. Το περιστατικό φυσικά λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και όλα τα δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο και εσωτερικής αξιολόγησης από πλευράς του ΓΕΣ. Είναι αλλωστε σαφής η βούληση όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας η ενίσχυση της εθνοφυλακής και πρώτιστο μέλημα είναι η εξάλειψη φαινομένων που τη βλάπτουν. 

πηγή: onalert.gr
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!