ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ : «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ»!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μια πολύ χαρακτηριστική δήλωση ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, τόνισε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες για την διεξαγωγή όλων των ειδών του πολέμου και να υπερασπιστούν τα εδάφη της τουρκικής δημοκρατίας.
Η δήλωση αυτή αν και δεν προσδιορίζει προς το… που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν οι Τούρκοι, διαγράφει ένα χαρακτηριστικό κλίμα την ίδια ώρα που στο τουρκικό κοινοβούλιο γίνεται ο ανθελληνικός χαμός, καθώς όλοι απειλούν με πόλεμο την Ελλάδα για τα παράνομα νησιά που κατέχει στο ανατολικό Αιγαίο.

Την ίδια ώρα η Τουρκία έχει ανοιχτά μέτωπα στην Συρία με τους Κούρδους, ενώ η ατμόσφαιρα στην ευρύτερη περιοχή της μυρίζει έντονα μπαρούτι.

Αλλά και στο εσωτερικό το «καζάνι βράζει» επικίνδυνα καθώς οι εσωτερικές αντιθέσεις οξύνονται όλο και πιο πολύ με την πολιτική σύγκρουσης του Ερντογάν.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το…!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!