ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι «Μοναχικοί Αόρατοι Εκτελεστές» των Ειδικών Δυνάμεων (βίντεο)

Διαδώστε το

Το να γίνει κάποιος σήμερα Ελεύθερος Σκοπευτής των Ειδικών Δυνάμεων δεν είναι ούτε απλό αλλά ούτε και σύνθετο …Απαιτεί απόλυτη κυριαρχία συναισθημάτων και φοβερή σκοπευτική δεινότητα!

Οι Προτεραιότητες και τα δεδομένα για τους  Ελευθέρους Σκοπευτές δεν κινούνται πλέον στους Στόχους Ευκαιρίας …Αλλά στις αποστολές Μακράς εμβέλειας με επιλογή στρατηγικών στόχων που αλλάξουν τη φυσιογνωμία του Πεδίου της Μάχης και θα επιφέρουν τεράστια επίδραση στο Ηθικό των Μαχόμενων τμημάτων, αλλά και του Άμαχου πληθυσμού !

Σήμερα οι Ειδικές Δυνάμεις έχουν Ελεύθερους Σκοπευτές σε Ειδικούς ρόλους και κανείς δεν  γνωρίζει πόσοι και που ακριβώς υπάρχουν δεν φέρουν διακριτικά και βαθμούς …Είναι όλοι ίσοι μεταξύ ίσων και συνήθως εκτελούν Αποστολές ανα ζεύγη αλλά και κατά μόνας !Σπάνια ένας διοικητής  Σχηματισμού έχει άμεση επαφή με τους Ελεύθερους Σκοπευτές …Που συνήθως δεν ξεχωρίζουν απο τους άλλους Ειδικοδυναμίτες !

Το αφιέρωμα στους Αόρατους Εκτελεστές αυτήν την Κυριακή στην ΕΤ-1 ίσως να είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσουμε κάποιες από τις στιγμές δράσεις των Ελεύθερων Σκοπευτών του Ελληνικού Στρατού !
pentapostagma.gr

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!