ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ετοιμάζεται να φύγει ο Βίτσας από το ΥΠΕΘΑ και ψάχνουν ποιος θα βρεθεί υπό τον Καμμένο

Διαδώστε το

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν λάβει την απόφα­ση να πουν «αντίο» στον Γιάννη Μουζάλα. Εί­ναι βέβαιο πλέον ότι θα αντικατασταθεί και επικρατέστερος να τον διαδεχθεί ως υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Ψάχνουν ποιος θα βρεθεί κάτω από τον Καμμένο ως τοποτηρητής του Μεγά­ρου Μαξίμου στο Πεντάγωνο και αφού καταλήξουν (καθόλου εύκολο...) θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση Μουζάλα, ανεξάρ­τητα από το αν αυτό θα γίνει στο πλαίσιο ανασχηματισμού ή μικροδιορθώσεων.Σκέφτονται, επίσης, για την ενίσχυση του συγκεκριμένου υπουργείου, την αξιοποίηση της Αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, που είναι υπεύθυνη μετανάστευσης και προ­στασίας συνόρων. Όλα αυτά συν­δέονται με τον πανικό που έχει καταλάβει την κυβέρνηση λόγω της αύξησης των ροών στα νησιά, της εξέγερσης των τοπικών Αρχών που πιέζουν έντονα, της απόγνω­σης των τοπικών κοινωνιών και των εντάσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώστε, πάντως, ότι βλέψεις για τη θέση του υπουργού έχει και ο σημερινός υφυπουργός, Γιάννης Μπαλαφας, καθώς επί­σης ότι το υπουργείο Μεταναστευ­τικής Πολιτικής το διεκδικούν και οι «53», που έχουν διαμηνύσει στο Μαξίμου ότι πρέπει να τοποθετή­σει εκεί δικό τους άνθρωπο... Δύ­σκολη εξίσωση!

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-09/12/2017 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!