ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νέο μισθολόγιο: ΕΜΘ και ΕΠΟΠ “στα κάγκελα” λόγω μειώσεων! Λάθη στους υπολογισμούς

Διαδώστε το

Τις τελευταίες ημέρες στο Militaire.gr φθάνουν μηνύματα από στελέχη των ΕΔ τα οποία παραπονούνται για μειώσεις που είδαν στις αποδοχές τους με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ΕΜΘ και ΕΠΟΠ που είναι και οι πιο κακοπληρωμένοι.

Μας επισημαίνουν:

Τα προβλήματα σε ποσοστό 90% εντοπόζονται στην κατηγορία Γ (ΕΠΟΠ –  ΕΜΘ).Σε όλους σχεδόν έχουν γίνει λάθος οι υπολογισμοί στα μισθολογικά κλιμάκια αλλά και σε κρατήσεις.

Για παραδειγμα σε στρατιωτικό έγινε κράτηση 100 ευρώ για προαγωγή που ΔΕΝ έχει πάρει.Σε άλλους δεν έχει καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου .Σε όλους σχεδόν δεν έχουν δοθεί το επίδομα παραμεθορίου και η οικογενειακή παροχή με τον σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαφορά στη μισθοδοσία με τα στελέχη που υπηρετούν στο εσωτερικού ή με αυτούς που δεν έχουν οικογένεια.

΄Ενα παραδειγμα. Συνάδελφος με 2 παιδια υπηρετεί στον ΄Εβρο και αντί να δει αύξηση 100 ευρώ στο μισθό του (όπως αναφέρει η εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ) έχει δει μείωση 67 ευρώ”.

Δεν είναι το μοναδικό αλλά ένα από τα πάρα πολλά μηνύματα που έχουμε λάβει,μάλλον το πιο αντιπροσωπευτικό. Αν πρόκεται για λάθη στους υπολογισμούς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα διορθωθούν στην επόμενη μισθοδοσία.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!