ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πρόβλημα στη ΣΣΕ με το προσωπικό ΕΠ ΟΠ, ΕΜΘ, ΜΥ κλπ

Διαδώστε το

Αναγνώστης του enoplos.com επικοινώνησε μαζί μας και μας παρουσίασε τα παρακάτω σχετικά με την Σχολή Ευελπίδων δείτε τα ακριβώς όπως μας τα έστειλε μέσω αλληλογραφίας:


ΘΕΜΑ: Τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στη Σχολή Ευελπίδων? Πρέπει να ανησυχούμε?Φαίνεται ότι τα προβλήματα στη Σχολή Ευελπίδων καλά κρατούν. Συνεχώς πληθαίνουν οι φωνές όπου παρουσιάζουν μία Σχολή Ευελπίδων που δεν συμβαδίζει με το κύρος, την αξιοπρέπεια και την ιστορία της. Ποικίλες και διάφορες φωνές παρουσιάζουν μία άλλη Σχολή που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό το οποίο παρουσιάζεται.

Στη σχολή Ευελπίδων δεν υπηρετούν μόνο Ευέλπιδες. Υπηρετεί και Στρατιωτικό Προσωπικό το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις έχει απαξιωθεί πλήρως. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα (μαζί με άλλα) και ελπίζουμε πραγματικά να είναι ανακρίβειες…ειδάλλως…

·        ΕΠΟΠ πολλαπλών ταχυτήτων!  Υπάρχουν διάφοροι ΕΠΟΠ και λοιποί υπαξιωματικοί οι οποίοι εκτελούν κανονικά τις υπηρεσίες τους και διάφοροι ΕΠΟΠ που δεν εκτελούν κανενός είδους υπηρεσία! Μπορεί να μας πει κάποιος γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

·        Εντελώς ακατάλληλο και μη εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό (ΕΠΟΠ-ΕΜΘ και λοιποί) που απασχολούνται σε διάφορες θέσεις μη προβλεπόμενες για τις ειδικότητές τους, παραβιάζοντας κάθε υφιστάμενο Π.Ο.Υ. Το προσωπικό αυτό θα έπρεπε να αντικατασταθεί από πολιτικό προσωπικό που να είναι καταλλήλως εκπαιδευμένο.

·        Πολιτικό προσωπικό που απασχολείται σε άλλες θέσεις (γραφεία και λοιπά) ενώ οι ειδικότητές τους προβλέπεται σε συγκεκριμένες θέσεις και δραστηριότητες.

·        Βοηθοί Επόπτη Στρατοπέδου παρουσιάζονται άλλοτε στέλεχος και άλλοτε στρατιώτες!

·        Πλήθος άλλων περιστατικών …..

Αυτά για αρχή…. και ευελπιστούμε βεβαίως σε κάποιες απαντήσεις.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!