ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δείτε τι έκανε ο Σκουρλέτης όταν ο Αμβρόσιος τον προέτρεψε να ασπαστεί το Ευαγγέλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε το

Παρών στο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα Καλάβρυτα, ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιου.

Ο Μητροπολίτης, αφού εξιστόρησε το γεγονός στο πιστούς, πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο το οποίο την ημέρα εκείνη βγήκε αλώβητο από την Εκκλησία των Καλαβρύτων που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στη συνέχεια όμως, κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να πλησιάσει για να το δει από κοντά και τον προέτρεψε να το ασπαστεί. Ο Υπουργός, έκανε αρχικά μια μικρή υπόκλιση αλλά τελικά, δεν το ασπάστηκε, με τον Μητροπολίτη να σαστίζει για λίγα δευτερόλεπτα και αμέσως μετά, να του ζητά να κρατήσει τουλάχιστον, αυτήν την ανάμνηση από την επίσκεψή του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: kalavrytanews.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!