ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πότε θα δοθεί το Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στα Στελέχη!

Διαδώστε το

Μετά από επικοινωνία που είχαν, με το enoplos.com πολλά Στελέχη, των Ενόπλων Δυνάμεων και μας ρωτούσαν, για την ημερομηνία που θα λάβουν τις ΗΕΕ, που έχουν αποφασιστεί να δοθούν, ως Χριστουγεννιάτικο βοήθημα, επικοινωνήσαμε με τους αρμόδιους φορείς των Επιτελείων και η απάντηση που πήραμε, ήταν ότι τα χρήματα θα δοθούν, το αργότερο μέχρι το τέλος, της επόμενης εβδομάδας, σε όλα τα Στελέχη.Ήδη όπως μας ενημέρωσαν, κάποιες Μονάδες, έχουν προβεί στην πληρωμή του βοηθήματος στο προσωπικό τους, υπάρχει όμως και το γραφειοκρατικό κομμάτι, επειδή δίνονται ως ΦΠ, το οποίο όμως θα ξεπεραστεί, εντός της επόμενης εβδομάδας. Λίγο υπομονή λοιπόν και ελπίζουμε τα χρήματα αυτά, να δοθούν το ταχύτερο δυνατόν, λόγο των υποχρεώσεων των ημερών.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!