ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εφιάλτης Για Μαθητή Λυκείου – Βρέθηκε Αντιμέτωπος Με Αγέλη Σκυλιών

Διαδώστε το

Οι ιστορίες με τα αδέσποτα που συχνά επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες, δεν έχουν τελειωμό…

Αυτή τη φορά, θύμα μιας αγέλης δέκα μεγαλόσωμων σκυλιών ήταν ένας μαθητής της Β” Λυκείου, ο οποίος προσέρχονταν το πρωί για μάθημα.

Ο νεαρός, σύμφωνα με μαρτυρίες, πανικόβλητος από τα αδέσποτα που τον επιτέθηκαν χωρίς λόγο κι αιτία, προσπάθησε να τα απωθήσει με το ποδήλατό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μέσα στην ατυχία του, στάθηκε τυχερός γιατί το συμβάν έτυχε να είναι κοντά στο σχολείο και από τις φωνές του βγήκαν οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του σχολείου για να κυνηγήσουν τα σκυλιά και να σώσουν τον μαθητή από τα χειρότερα.Μετά από αυτό, ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Έχουμε επισημάνει πάμπολλες φορές πως πρέπει να δοθεί μια λύση με τα αδέσποτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα…

Ευχόμαστε περαστικά και να είναι το τελευταίο θύμα από το βιβλίο «έργα και ημέρες» του Δήμου Καρδίτσας…

Πηγή: hellenicvoice.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!