ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μια «Φαμελιά στην Εθνική Φρουρά!»…Τιμήθηκε ο Πατέρας Αξιωματικός της Ε.Φ !

Διαδώστε το

Με την ευκαιρία της εορτής του νέου έτους, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό της ΕΦ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ» στις 29 Δεκεμβρίου 2017.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης ο οποίος ευχήθηκε ένα ευτυχές και δημιουργικό 2018 σε μια Εθνική Φρουρά που αλλάζει. Εν συνεχεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους και ειδικότερα με τους σπουδαστές των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο με εορταστική άδεια.


Με την ευκαιρία της καθολικής συγκέντρωσης των σπουδαστών και στο πλαίσιο του Μήνα Στρατιωτικής Οικογένειας και Αλληλεγγύης, τιμήθηκε από το ΓΕΕΦ, ανώτερος Αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, τα τέσσερα τέκνα του οποίου έχουν επιλέξει το στρατιωτικό τρόπο ζωής καθόσον 2 εξ αυτών είναι αξιωματικοί και οι άλλοι 2 σπουδαστές της ΣΣΕ.
Κυριολεκτικά μια Φαμελιά στην Εθνική Φρουρά …Καλότυχος ο Ανώτερος Αξιωματικός  Πατέρας  που ευτύχησε να τα δει να αντρειεύουν … εμείς ευχόμαστε  να του ζήσουν τα παιδιά του!
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!