ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απάντηση – Απειλή Από Του Τούρκικο ΥΠΕΞ! Τι Λέει Για Το Άσυλο Που Έδωσε Η Ελλάδα Σε Τούρκο Στρατιωτικό (Photo)

Διαδώστε το

H Άγκυρα με μια ανακοίνωση της δείχνει με σαφήνεια τη δυσαρέσκεια και το θυμό της,  απαντώντας έτσι  στην απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να δοθεί άσυλο στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα. Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ δείχνει πως η Άγκυρα αδυνατεί να καταλάβει ότι στην Ελλάδα οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν μπορούν να καθοριστούν από “φιρμάνια του σουλτάνου”.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει:

” Η Ελλάδα χορηγώντας άσυλο σε 1 από τους 8 πραξικοπηματίες, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια χώρα που προστατεύει τους πραξικοπηματίες.Η απόφαση αυτή, για την οποία θεωρούμε ότι έχει πολιτικά κίνητρα, αναμφίβολα θα έχει επιπτώσεις στις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα. “

Η ανακοίνωση όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ:
Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!