ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δείτε τι Έπραξε για το Προσωπικό του το ΓΕΣ το 2017

Διαδώστε το

To Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελεί τον σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος του Ελληνικού Στρατού και το πολυτιμότερο οπλικό μας σύστημα.

Με γνώμονα το παραπάνω, έχει θέσει ως έναν από τους διαρκείς και πρωτίστους στόχους του, τη διατήρηση και την ενίσχυση του ηθικού του προσωπικού, τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των συνθηκών της ποιότητας ζωής των Στελεχών και των Οικογενειών τους, καθώς και των Οπλιτών μας.Στο παραπάνω πλαίσιο, κατά το έτος 2017, υλοποιήθηκαν πολυποίκιλες δράσεις και ενέργειες, που αποσκοπούσαν, μέσα από την κατανόηση των προβλημάτων και τη συστηματική προσπάθεια επίλυσης αυτών, να τους παρέχεται η δυνατότητα να συνδυάζουν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις με την απερίσπαστη εκτέλεση της αποστολής τους.

Ο απολογισμός των δράσεων και των ενεργειών, απεικονίζεται στο Φυλλάδιο Μέριμνας για το Προσωπικό μας, έτους 2017.

Δεσμευόμαστε, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ, πως το 2018, το οποίο αφιερώνεται και θα ανακηρυχτεί ως Έτος Μέριμνας Προσωπικού για τις Ένοπλες Δυνάμεις, θα ενισχύσουμε τη δυναμική μας στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισης και βελτίωσης των δράσεων για τη Μέριμνα του Προσωπικού μας.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!