ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πολεμική Αεροπορία: Αναβάθμιση εξοπλισμού στο 251 ΓΝΑ

Διαδώστε το

Ακόμη ένα κομμάτι προστέθηκε στο "παζλ" του εκσυγχρονισμού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η κατακύρωση του μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αντιδραστηρίων, με τον συνοδό εξοπλισμό τους, για λογαριασμό του Ανοσολογικού Εργαστηρίου του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Άλλωστε σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Κάμμενο αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για το 2018, που μεταξύ άλλων προβλέπει την αντικατάσταση ή αναβάθμιση του εξοπλισμού του 251 Γενικού Αεροπορίας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και του Ναυτικού Νοσκομείου Αθηνών. Επιπλέον το 2018 θα μπει σε τροχιά και εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία η διακλαδική παιδιατρική κλινική και παράλληλα θα μπουν οι βάσεις για δημιουργία ειδικών κλινικών στα πρότυπα της κλινικής υποβοηθούμενης γονιμοποίησης του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών η οποία ήδη προσφέρει "σωσίβιο" σε όσους αναζητούν διέξοδο στο πρόβλημα της τεκνοποίησης. 

Διαβάστε την απόφαση: 
ΠΗΓΗ: http://www.onalert.grΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!