ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πεζοναύτες δίπλα στα αρματαγωγά του Στόλου! Που θα στρατοπεδεύσει τελικά η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Διαδώστε το

H 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΏΝ ΜΕΤΑΦΈΡΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΤΟ ΒΟΛΟ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΑΝΑΖΗΤΕΊΤΑΙ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΈΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ Η 32Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΏΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr  το πράσινο φως για την μεταφορά δόθηκε και από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, με το ΓΕΣ να εξακολουθεί να σιωπά αποφεύγοντας να πάρει θέση. Το ΥΕΘΑ επιθυμεί αναβάθμιση του ρόλου και των δυνατοτήτων των δυνάμεων Πεζοναυτών στα αμερικανικά πρότυπα.Η βάση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών θα είναι στο στρατόπεδο Αυλώνα, αλλά εναλλάξ ένα τάγμα θα στρατοπεδεύει στις εγκαταστάσεις του ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. Κάτι που θυμίζει τον χάρτη που είχε δημοσιεύσει το Militaire.gr για το πως και που έχουν τοποθετημένες τις δικές τους δυνάμεις Πεζοναυτών.

Το αυτονόητο θέμα της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, αλλά είναι πλέον καιρός για έργα κι όχι για ατέρμονες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά, χρόνια τώρα.

Το στρατιωτικό ισοδύναμο

Για να γίνει το αυτονόητο, πρέπει να βρεθεί κάποια στρατιωτική μονάδα που θα καλύψει το “εμπορικό κενό” που θα προκαλέσει στην πόλη του Βόλου, η μετακίνηση των Πεζοναυτών. Ακόμη δεν έχει βρεθεί, αλλά είναι βέβαιο ότι κάτι θα σκεφτούν στο ΓΕΣ.

ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!