ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Το Ψυχικό Σθένος του Προσωπικού της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (71 Α/Μ ΤΑΞ «ΠΟΝΤΟΣ») Διαπίστωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Διαδώστε το

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, πραγματοποίησε επισκέψεις, ως ακολούθως:

- Στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία (71 Α/Μ ΤΑΞ «ΠΟΝΤΟΣ»), όπου παρακολούθησε άσκηση αεροκίνητης ενέργειας, στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ταξιαρχίας, στο οποίο ολοκληρώθηκαν πρόσφατα εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης των υποδομών του.Διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα του Σχηματισμού, καθώς επίσης το γεγονός ότι το Πρότυπο Κέντρο της Ταξιαρχίας, ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες εκπαίδευσης, σύμφωνα με τα διεθνή σύγχρονα πρότυπα.

- Στη Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), όπου πραγματοποίησε ομιλία για τις Προκλήσεις, τους Στόχους και τις Προοπτικές του Στρατού Ξηράς.


Ο Αρχηγός, ανέλυσε το πλαίσιο των ενεργειών και δράσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού που έχουν στόχο τη διαμόρφωση της δυναμικής, για τη μετεξέλιξη του Στρατού Ξηράς. Υπογράμμισε τη σημασία της χερσαίας συνιστώσας των Ενόπλων Δυνάμεων, υπό το πρίσμα της διακλαδικής συνέργειας και τόνισε την ανάγκη για διατήρηση του εξαίρετου επιπέδου της μαχητικής ικανότητας του Στρατού μας.Επιπρόσθετα, παρουσίασε τις δράσεις στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και της εξωστρέφειας, ενώ ανέφερε ότι το προσωπικό αναδεικνύει καθημερινά το ψυχικό του σθένος, αισθάνεται υπερήφανο για το έργο που επιτελεί και έχει ενστερνιστεί το πνεύμα της νίκης.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!