ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έκφραση του πατριωτισμού των Ελλήνων το συλλαλητήριο της Αθήνας

Διαδώστε το

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη στάση της στο «Σκοπιανό» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας πως «έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες». Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Τομεάρχης 'Αμυνας της ΝΔ τόνισε πως η ΝΔ κρατά σοβαρή στάση στο θέμα και δεν θα κάνει κάτι το οποίο θα διχάσει την ελληνική κοινωνία. 

Όπως είπε ο ίδιος δεν θέλει τον όρο Μακεδονία ή παραγώγου του προσθέτοντας πως δεν υπάρχει αναθεώρηση της στάσης της Ν.Δ. «Ο Κ. Μητσοτάκης πρώτος είπε πως πρέπει να αφουγκραζόμαστε τη κοινωνία και τις ανησυχίες της. Δεν είναι δυνατόν να διχάζουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς» είπε, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση με μυστική διπλωματία αποφασίζει εν κρυπτώ.«Η ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή, ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου είναι υπέρ των συλλαλητηρίων και εγώ τα πιστεύω όταν είναι σε νόμιμα πλαίσια. Η θέση του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου είναι πολύ δύσκολη. Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας πάλι θα λείπει στο εξωτερικό. Όταν είναι ζορισμένος λείπει στο εξωτερικό. 

Η κυβέρνηση είναι απέναντι στην κοινωνία και είναι και διχασμένη» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ θέλει να λυθεί το θέμα. Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως όλοι είδαν την ψυχή του Έλληνα. «Με τα συλλαλητήρια ο κόσμος εκφράζει τον πατριωτισμό του και δεν θέλει τις λύσεις που ακούγονται για την ονομασία» είπε χαρακτηριστικά.Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!