ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Άλλη μια πρωτοτυπία του ΓΕΣ έφτιαξε Επιτροπή Καινοτομίας!

Διαδώστε το

Στο πλαίσιο των δράσεων της εξέτασης καινοτόμων ιδεών και βέλτιστων πρακτικών που έχει καθιερώσει το Γενικό Eπιτελείο Στρατού, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Καινοτομίας του ΓΕΣ.

Η επιτροπή εξέτασε 12 καινοτόμες προτάσεις Στελεχών, στους τομείς Τεχνολογίας, Εκπαίδευσης - Επιμόρφωσης, Εξοικονόμησης Πόρων και Συνεργασίας με φορείς εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων.Πρόθεση του ΓΕΣ είναι η λειτουργία ενός μηχανισμού που θα ενθαρρύνει την υποβολή καινοτόμων προτάσεων, θα εξασφαλίζει την ταχεία εξέτασή τους και θα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την αξιοποίησή τους.

Επιθυμητή Τελική Κατάσταση είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των πρωτοποριακών αντιλήψεων του προσωπικού, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας – αποτελεσματικότητας του Στρατού μας.

Υπερήφανοι για το προσωπικό μαςΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!