ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Καμμένος Στο Άγιον Όρος – Ο Λόγος Της Επίσκεψής Του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε το

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα που συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο Πάνος Καμμένος επισκέπτεται το Άγιον Όρος με προφανή σκοπό να πετύχει αυτό που πέτυχε ο πρωθυπουργός.

Δηλαδή μια κοινή δήλωση, ή κάποια δήλωση από του Σοφούς του Αγίου Ορους που να μην δυναμιτίζει το κλίμα ενόψει του συλλαλητηρίου που θα γίνει την Κυριακή στον Λευκό Πύργο ώστε να περάσει όσο το δυνατόν ηπιότερα το κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας χωρίς άναρθρες κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις.

Συνοδευόμενος από μέλη του Επιτελείου του, ο υπουργός έφτασε στον Αθωνα που σήμερα γιορτάζει τα Θεοφάνεια (με το παλιό ημερολόγιο).Πρώτος σταθμός του Πάνου Καμμένου ήταν η Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μονή Διονυσίου και στην Σκήτη Αγίας Αννης, όπου θα έχει επαφές με Μοναχούς.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το ελικόπτερο που μετέφερε τον κύριο Καμμένο στο Αγιο Ορος και μια άποψη της περιοχής.

Πηγή: life-events.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!