ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίδομα Παραμεθορίου στους Ενστόλους

Διαδώστε το

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. θα δοθεί τον Φεβρουάριο, αναδρομικά για όλο το 2017 το επίδομα παραμεθορίου σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο στα Στελέχη των ΣΑ, εκείνο που θα πρέπει να δούμε αν σε λίγες μέρες, που θα αναρτηθούν, τα σημειώματα μισθοδοσίας για τα Στελέχη των ΕΔ, αν έχουν συμπεριλάβει τα αναδρομικά και σε αυτούς από το εν λόγο επίδομα.Δείτε την σχετική ανακοίνωση της  Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Σας ενημερώνουμε ότι με την μισθοδοσία μηνός Ιανουαρίου 2018 θα εφαρμοσθεί το νέο μισθολόγιο όπως αυτό προέκυψε με τον Ν. 4472/2017.
Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης προχωράει στην επιστροφή των δικαιολογητικών που μέχρι σήμερα είχαν υποβληθεί με το παλαιό καθεστώς για το επίδομα παραμεθορίου έτους 2017 αφού αυτό πλέον θα καταβάλλεται στην μισθοδοσία.
Τα αναδρομικά που ενδεχομένως προκύπτουν όπως αυτά του επιδόματος παραμεθορίου αλλά και λοιπών λόγω εφαρμογής του νέου μισθολογίου θα καταβληθούν με την μισθοδοσία Φεβρουαρίου 2018.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!