ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Είναι Επίσημο: Αλλάζουν Οι Λογαριασμοί Της ΔΕΗ

Διαδώστε το

Η ΔΕΗ θα εκδίδει από φέτος για όσους το επιθυμούν, μηνιαίους λογαριασμούς και θα δίνεται η δυνατότητα αποστολής των λογαριασμών ηλεκτρονικά, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 fm», ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Ο κ. Αδαμίδης είπε ότι «οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν σήμερα στην εφαρμογή e-bill της ΔΕΗ και να είναι μηνιαίοι οι λογαριασμοί τους και να πληρώνουν μικρότερο ποσό κάθε μήνα παρά μεγαλύτερο κάθε δίμηνο». Ο ίδιος ανέφερε ότι «ο καταναλωτής μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό του, θα αποφεύγει τις ουρές και θα πληρώνει ηλεκτρονικά κάθε μήνα ώστε να καταβάλει μικρότερο ποσό».

Ο κάθε πελάτης θα συνεχίσει να λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και έναν τέταρτο, που θα είναι εκκαθαριστικός και αυτοί θα αποστέλλονται με e-mail.Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!