ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αλλάζει η εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές με πρόταση Π. Καμμένου δημιουργείται ξεχωριστή πέμπτη δέσμη!

Διαδώστε το

Το πρώτο έγγραφο που υπέγραψε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος το 2018,είναι η πρόταση προς το υπουργείο Παιδείας για τη δημιουργία 5ης δέσμης στη Γ’Λυκείου μέσω τις οποίας θα εισάγονται οι υποψήφιοι των Πανελληνίων στις στρατιωτικές σχολές.

Η έγγραφη πλέον πρόταση Καμμένου υπογράφτηκε σήμερα το πρωί και εστάλη στο υπουργείο Παιδείας. Η πρόταση συζητείται εδώ και αρκετό καιρό,αλλά είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται επισήμως στο υπουργείο Παιδείας προς επεξεργασία,συζήτηση και κυρίως υλοποίηση.Η λογική είναι ότι πολλά παιδιά δηλώνουν τις στρατιωτικές σχολές όχι ως πρώτη επιλογή επαγγελματικής καριέρας κι αυτό έχει αποδειχτεί λάθος. Το ζητούμενο είναι όσοι επιλέγουν τις Στρατιωτικές Σχολές να επιθυμούν πρώτα απ΄ όλα να κάνουν καριέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Προφανώς η κίνηση Καμμένου να στείλει έγγραφη πρόταση έχει γίνει σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!