ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ...: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε το

Είναι η μοναδική γυναίκα μηχανικός που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και έχει την ευθύνη της καλή λειτουργίας του πλωτού που καθημερινά δίνει μάχες με τις τουρκικές ακταιωρούς στην οριογραμμή του Αιγαίου.

Το όνομά της Νικολίτσα (Νίκη) Λειβαδίτη και υπηρετεί ως μηχανικός στο πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Καλύμνου,που καθημερινά περιπολεί στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Για τη νεαρή αξιωματικό ήταν από την πρώτη στιγμή η επιλογή της να υπηρετήσει σε πλωτό σκάφος του Λιμενικού, αλλά και να έρθει στην πρώτη γραμμή στα Ίμια


Όλα τα στελέχη της ακτοφυλακής και σήμερα έκαναν την καθιερωμένη τους περιπολία. Το 605 πλωτό του λιμενικού είναι το σκάφος που σε δύσκολες καιρικές συνθήκες θα βγάλει από την απομόνωση τους ακρίτες μας.Η μεγαλύτερη χαρά που παίρνουν είναι όταν βλέπουν χαρούμενα τα πρόσωπα των ακριτών μας που μαζί με τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται στην ευαίσθητη περιοχή της ελληνικής μεθορίου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του STAR TV και του δημοσιογράφου Λάμπρου Δεμερτζή, με τη νεαρή Νίκη που παρουσιάστηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στο ρεπορτάζ εκτός από τη Νίκη, μιλάνε από το πλήρωμα του σκάφους ο Χρήστος Φοροσίδης και ο Υπολιμενάρχης Λιμεναρχείου Καλύμνου Πλωτάρχης Θεόφιλος Τσαγκάρης
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!