ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γέμισαν τα Σκόπια με γιγαντοαφίσες: Το όνομα μας είναι Μακεδονία

Διαδώστε το

Δεκάδες γιγαντοαφίσες με το μότο Το όνομά μας είναι Μακεδονία γέμισε τους δρόμους της πόλης των Σκοπίων η εθνικιστική οργάνωση »Μακεδονική» Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (MHRMI).

Η οργάνωση, η οποία εδρεύει στον Καναδά, καλεί σε τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ αποκαλεί τις θέσεις της κυβέρνησης Ζάεφ «ρατσιστικές και αντι-»μακεδονικές»».

«Μην ξεγελιέστε από τους όρους «διεθνείς», «διμερή» και «συνταγματική». Εάν το όνομα της «Μακεδονίας» αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα», αναφέρεται στη γιγαντοαφίσα, στην οποία σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Θέλετε να αποκαλείστε «Nεομακεδόνες», «Βορειομακεδόνες»,»Σκοπιανοί»,»Βαρντατσιώτες» ή απλά «Μακεδόνες»;».«Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τώρα ανακοινώνεται δημόσια πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


ΠΗΓΗ: madata.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!