ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Υποκλινόμαστε στον Αρχηγό ΓΕΣ δείτε τι έκανε στην Τρίπολη!

Διαδώστε το

Χθες, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού, και σε σχετική μας ανάρτηση ΕΔΩ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε το 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη.Από έγκυρες πληροφορίες μάθαμε, ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ στην επίσκεψη του αυτή αρκέστηκε μόνο στα υπηρεσιακά του καθήκοντα μέσα στη Μονάδα και το Προσωπικό της και δεν ασχολήθηκε καθόλου, ούτε ζήτησε να συναντηθεί, με τους άρχοντες του τόπου (περιφερειάρχες, δημάρχους, βουλευτές κλπ).

Έδειξε έτσι για ακόμη μία φορά, το Ήθος του ως Ανώτατος Αξιωματικός, ασχολήθηκε μόνο με αυτό που έχει ταχθεί, να πράξει ως Ηγέτης του Στρατού Ξηράς, τολμώντας να ξεπεράσει ταμπού και τακτικές δημοσίων σχέσεων, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, να πράττουν αξιωματούχοι, σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!