ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας στην Κύπρο για την παραλαβή των λειψάνων των πεσόντων της ακταιωρού «ΦΑΕΘΩΝ»

Διαδώστε το

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, μεταβαίνει στην Κύπρο για την παραλαβή των λειψάνων των πεσόντων της ακταιωρού ΦΑΕΘΩΝ  και τον επαναπατρισμό τους στην Ελλάδα την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Οι πεσόντες του ΦΑΕΘΩΝ, έξι Ελλαδίτες και ένας Κύπριος, έχασαν τη ζωή τους τον Αύγουστο του 1964 στον κόλπο του Ξερού, κατά τους βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.
Ο ΑΝΥΕΘΑ στη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο θα επισκεφθεί το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ και θα έχει συναντήσεις με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, τον Υπουργό Άμυνας και άλλους αξιωματούχους.Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 το πρωί θα γίνει η τελετή παραλαβής των λειψάνων στο κοιμητήριο Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, ενώ η τελετή επαναπατρισμού θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο ΚΕ Παλάσκας το απόγευμα της ίδιας μέρας.Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!