ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γιατί η κατατάξη του ΠΝ θα γίνει τον Φεβρουάριο στον Πόρο!

Διαδώστε το

Κατάταξη στον Πόρο ξανά για τους νεοσύλλεκτους του Πολεμικού Ναυτικού. Η “σειρά” που θα παρουσιαστεί στις 12 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε να περάσει προπαίδευση στον Πόρο. Ξανά…

Γιατί; Η απόφαση έχει να κάνει προφανώς με την “τόνωση της οικονομίας του νησιού”!

Την τόνωση των οικονομικών του ΠΝ αλλά και των γονέων των παιδιών που θα παρουσιαστούν την σκέφθηκε κανείς;

Υπενθυμίζουμε ότι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους “κόπηκαν” οι κατατάξεις στον Πόρο ήταν ότι το ΠΝ ξόδευε πολλά για την μεταφορά των νεοσύλλεκτων από τον Σκαραμαγκά, με Πλοία Μεταφοράς Προσωπικού στον Πόρο, αλλά πολλά ξόδευαν και οι γονείς που για να επισκεφθούν τα παιδιά τους, ξόδευαν έναν μισθό. Γιατί πολλοί απ΄ αυτούς έχουν ελάχιστο εισόδημα ή δεν έχουν καθόλου κι έρχονται κι από μακριά.Η τοπική κοινωνία μπορεί να χρειάζεται πράγματι οικονομική στήριξη. Θα πρέπει όμως να αποφασίσει αν πράγματι την θέλει από το Πολεμικό Ναυτικό κι όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι. Γιατί όπως θυμόμαστε η σειρά του Ιουλίου ποτέ δεν παρουσιαζόταν στον Πόρο, ακόμη κι όταν οι κατατάξεις γίνονταν εκεί.
ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!