ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΠΟΠ έπεσε απο Στάγιερ και παραλίγο να μείνει παράλυτος.

Διαδώστε το

Ο 37χρονος στρατιωτικός από την 389 ΠΑΠ Ξυλαγάνης, Ροδόπη, μετα απο ατύχημα με όχημα του στρατού τύπου Στάγιερ (STEYR) κινδύνευσε να μείνει παράλυτος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΕΠΟΠ, οδηγός Στάγιερ, έπεσε από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Όταν κατέβαινε από το Στάγιερ, γλύστρισε και έπεσε στο έδαφος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατά την πτώση έσπασε ένα αυχενικό σπόδυλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο νωτιαίος μυελός. Στην συνέχεια ο ΕΠΟΠ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο 424ΓΣΝΑ όπου επεβλήθει σε 2 χειρουργικές επεμβάσεις. 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι ενω ο στρατιωτικός ειναι σε σοβαρή κατασταση η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, με τους γιατρους να ειναι αισιόδοξοι καθώς ελπίζουν ότι πλέον δεν θα καθηλωθεί σε καροτσάκι.
ΠΗΓΗ: onalert.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!