ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΜΘ: Σημαντική διευκρίνηση για το ηλικιακό όριο αποστρατείας τους!

Διαδώστε το

Σημαντική διευκρίνηση, στην συνάντηση μεταξύ ΥΕΘΑ Π. Καμμένου και του Προέδρου της ΠΟΕΣ Συνταγματάρχη Ανέστη Τσουκαράκη,  για τα ηλικιακά όρια των ΕΜΘ, το σημαντικότερο που αποφασίστηκε, είναι ότι η αλλαγή  που θα γίνει με τροπολογία, δεν είναι δεσμευτική αλλά μόνο για όσους το επιθυμούν να παραμείνουν παραπάνω στην ενεργό υπηρεσία.Δείτε τι ακριβώς είπαν:

Ηλικιακά όρια αποστρατείας ΕΜΘ: Αμέσως μετά την ομιλία του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, κατά τη συζήτηση του ν.4494/2017, σε συνέχεια προγενέστερης πρότασης της Ομοσπονδίας μας, έδωσε εντολή να συνταχθεί και να υπάρξει παρέμβαση για τους υπαξιωματικούς θεσμού ΕΜΘ, οι οποίοι αποστρατεύονται αυτεπαγγέλτως οι μεν Αρχιλοχίες στην ηλικία των 50 ετών, οι δε Ανθυπασπιστές στην ηλικία των 54 ετών, ώστε να μπορούν, όπως και οι συνάδελφοί τους Αξιωματικοί να παραμείνουν, εφόσον το επιθυμούν, στην ενεργό Υπηρεσία, μέχρι τη συμπλήρωση του κατάλληλου και ίδιου εκείνου ορίου ηλικίας, προς συνταξιοδότηση. Η τροπολογία έχει υπογραφεί από τον ίδιο και είναι έτοιμη προς κατάθεση και ψήφιση, ώστε να προλάβει τους συναδέλφους μας που ευρίσκονται ήδη στην ηλικία προς συνταξιοδότηση.     Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!