ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Κρίθηκε ανίκανος,παρέμεινε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ - Εκκρεμούσε δίωξη για Μαρί

Διαδώστε το

Ανίκανος για εργασία, παρέμεινε στις τάξεις της ΕΦ ως συνταγματάρχης. Ως ανίκανος κρίθηκε από το Ιατροσυμβούλιο και παρά την απόφαση αυτή, η Εθνική Φρουρά τον διατήρησε στις τάξεις της, λόγω του ότι εναντίον του εκκρεμούσε τυχόν πειθαρχική δίωξη για τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, για σχετική απόφαση Διοικητικού Δικαστηρίου, το οποίο επισημαίνει ότι το Υπουργείο Άμυνας αδυνατούσε να λάβει απόφαση για αποδέσμευσή του, καθότι δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει αν θα τον διώξει πειθαρχικά ή όχι.Ο συνταγματάρχης αναγκάστηκε να υπηρετεί στις τάξεις του Στρατού μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014. Η αφυπηρέτηση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανέτρεχε στο παρελθόν, δηλαδή στην 1η Ιουλίου του 2013, ωσάν, δηλαδή, να μην είχε αφυπηρετήσει ποτέ!

Κατάληξη της απόφασης είναι ότι δεν μπορεί να προτάσσεται η αβεβαιότητα άσκησης πειθαρχικής δίωξης για την μη εφαρμογή του πορίσματος του Ιατροσυμβουλίου εν ευθέτω χρόνω.
sigmalive.comΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!