ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΡΩΤΗ … «ΑΓΡΙΑ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται οι Αμερικανοί άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους με τον Ερντογάν και σήμερα ήρθε η πρώτη, πολύ αυστηρή όπως χαρακτηρίστηκε από τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, προειδοποίηση προς την Άγκυρα να σταματήσει τις προκλητικές της κινήσεις στην Συρία.

Όπως αναφέρεται ο Αμερικανός στρατηγός Joseph Votel, (γεράκι) ,διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Μέση Ανατολή, αναφερόμενος στις απειλές του Ερντογάν ότι θα προχωρήσει στην περιοχή του Menbiç και θα εκδιώξει τους Αμερικανούς από τις βάσεις τους στην περιοχή γιατί στηρίζουν τους Κούρδους, απέστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς την Άγκυρα να μην κάνει το ατόπημα γιατί θα… το μετανιώσει πολύ πικρά!
Οι δηλώσει αυτές του Αμερικανού στρατηγού ήρθαν μετά την απειλή του Ερντογάν το περασμένο Σαββάτο προς τους Αμερικανούς να αποχωρήσουν αμέσως από την περιοχή γιατί θα εισβάλει η Τουρκία, καθώς και από την δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαούσολγου, ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως να στηρίζουν τους «τρομοκράτες», (Κούρδους).

Τα πράγματα όπως φαίνεται άρχισαν να «θερμαίνονται» επικίνδυνα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!