ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι “πιγκουίνοι” του Στόλου είναι ακόμη εδώ κι ας ήρθε το “Έτος Μέριμνας Προσωπικού”

Διαδώστε το

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ίσως να μην έχει καταλάβει τι “φωτιές άναψε” στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων με την απόφασή του να ανακηρύξει το 2018 σε Έτος Μέριμνας Προσωπικού! Τις τελευταίες ημέρες, μετά από την ανακοίνωση, τα μηνύματα για καθημερινά προβλήματα του προσωπικού “πέφτουν βροχή” στο e mail του Militaire.gr!  Προβλήματα που σ΄ όλους εμάς τους “τακτοποιημένους” σε γραφεία μπορεί να μας φαίνονται απλά, αλλά για τον κόσμο που τα βιώνει κάθε μέρα είναι βασανιστικά.Ανάμεσα στα μηνύματα, ξεχωρίσαμε κάποιους παλιούς “γνωστούς”! Είναι οι …πιγκουίνοι του Στόλου! Είχαμε γράψει γι΄ αυτούς πριν από ένα χρόνο ακριβώς! Πρόκειται για πληρώματα πολεμικών μας πλοίων τα οποία έχουν γίνει αναγκαστικά…πιγκουίνοι για να αντέξουν το ψύχος μέσα στα πλοία! Βλέπετε, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο σε πολλά δεν υπάρχει θέρμανση! Το πρόβλημα πριν από ένα χρόνο υπήρχε κυρίως σε  μη εκσυγχρονισμένες φρεγάτες τύπου S. Κι όπως μας λένε οι “πιγκουίνοι” ακόμη υπάρχει! Τα πληρώματα παρακολουθούν με…αγωνία κάθε βράδυ την πρόγνωση του καιρού στα τηλεοπτικά δελτία,για να προετοιμαστούν!

Είναι τόσο δύσκολο να λυθεί το θέμα της θέρμανσης άραγε;

ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!