ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Διάθεση Εκπαιδευτή της ΣΣΕ στην Αυστριακή Στρατιωτική Ακαδημία

Διαδώστε το

Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στα πλαίσια της συνεργασίας της με αντίστοιχες στρατιωτικές ακαδημίες του εξωτερικού και κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, διέθεσε τον Υπλγο(ΠΖ) Αναγνωστόπουλο ως εκπαιδευτή στην Αυστριακή Στρατιωτική Ακαδημία από 11 έως 20 Ιαν 18. 
Η εκπαίδευση αποτέλεσε κομμάτι της χειμερινής εκπαίδευσης της ΙΙΙης Τάξης και περιελάμβανε αντικείμενα όπως έκδοση διαταγών επιχειρήσεων και τμηματικών διαταγών ως μέρος κάποιων ΤΑΑΣ, δημιουργία αμμοδόχων, τοπογραφικές ενημερώσεις, πορείες και αερομεταφορά με ελικόπτερο. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο αξιωματικός της Σχολής ορίστηκε ως επικεφαλής μίας ομάδας σπουδαστών και ήταν υπεύθυνος τόσο για την εκπαίδευσή τους όσο και για την αξιολόγησή τους. Οι εκπαιδευόμενοι εξετάστηκαν σε περισσότερα από τριάντα (30) διαφορετικά σενάρια ως διοικητές λόχων στο πλαίσιο των ΤΑΑΣ, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κάθε ένας από αυτούς παρουσίασε τουλάχιστον εφτά (7) φορές μία διαταγή επιχειρήσεων. Όλη η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στα αγγλικά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, στα πλαίσια της εκεί επίσκεψής του, ο αξιωματικός της Σχολής ξεναγήθηκε σε χώρους της Αυστριακής Στρατιωτικής Ακαδημίας όπως το μουσείο, η βιβλιοθήκη, οι θάλαμοι των σπουδαστών και η λέσχη αξιωματικών, ενώ αντάλλαξε και αναμνηστικά δώρα με τον Διοικητή της Σχολής.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!