ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τούρκος λοχίας: Επί τρεις ημέρες βομβαρδίζαμε τους Κούρδους – Μόλις μπήκαμε στην Εφρίν μας τσάκισαν

Διαδώστε το

Εντυπωσιάζει η μαρτυρία Τούρκου υπαξιωματικού, ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους περιέγραψε τι αντιμετωπίζει ο τουρκικός στρατός στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Ο μόνιμος λοχίας τεθωρακισμένων Αλπέρ Ακπουνάρ (Alper Akpunar) τραυματίστηκε από ρουκέτα κατά την πρώτη ημέρα της εισβολής, της επιχείρισης «Κλάδος Ελαίας». Μετά την πρώτη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Χατάι (Αντιόχεια), επέστρεψε σπίτι του για να αναρρώσει.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που συνόδευαν Τούρκους αξιωματούχους που τον επισκέφθηκαν, ο λοχίας εξέφρασε την απορία του για την αναποτελεσματικότητα των τουρκικών βομβαρδισμών, σύμφωνα με την τουρκική Τζουμχουριέτ και τη Ζούγλα που αναδημοσιεύει.

«Το πυροβολικό και η αεροπορία μας επί τρεις ημέρες σφυροκοπούσαν τις θέσεις των Κούρδων στην Εφρίν.»Όμως μόλις διασχίσαμε τα σύνορα, χωρίς να το περιμένουμε, στα πρώτα 200 μέτρα δεχθήκαμε σφοδρή επίθεση με ρουκέτες και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε» λέει μεταξύ άλλων ο Τούρκος στρατιωτικός.

Όπως δήλωσε, με την βοήθεια του Θεού περιμένει να αναρρώσει για να επιστρέψει στο μέτωπο ώστε «να υπηρετήσει τον Αλλάχ και την πατρίδα»

Κουρδικές πηγές αναφέρουν καταστροφή πολλών αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων και δεκάδες Τούρκους νεκρούς και τραυματίες.
tribune.gr/Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!