ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Κανονιοφόρος ΜΑΧΗΤΗΣ με την βυζαντινή σημαία στο ιστό προκάλεσε πανικό στη Σμύρνη – Ακόμα ψάχνονται τα τουρκικά πολεμικά πλοία

Διαδώστε το

«Μήνυμα» από τον Έλληνα ΑΓΓΕΘΑ ήταν προφανώς η ανάρτηση της  ένδοξης βυζαντινής αυτοκρατορίας πάνω  σε ελληνικό πολεμικό που διέρχονταν κοντά στο Καραμπουρούν της περιοχής της Σμύρνης , ενώ οι νεο-οθωμανοί έπαθαν σοκ και δέος  .

Συγκεκριμένα τρόμο και πολύ μεγάλο εκνευρισμό μαζί με επεισόδιο… προκάλεσε η ελληνική κανονιοφόρος ΜΑΧΗΤΗΣ η οποία είχε αναρτημένη στο ιστό της την ελληνική και την βυζαντινή σημαία ,  όταν αυτή  διήλθε κοντά στην περιοχή karaburun στην Σμύρνη  και δίπλα της διέρχονταν τουρκικά πολεμικά πλοία .

Οι Τούρκοι αποκάλεσαν την ύψωση της σημαίας της βυζαντινής αυτοκρατορίας στην ελληνική κανονιοφόρο ως «παρενόχληση» ελληνικού πλοίου σε τουρκικά πολεμικά πλοία . 

Ο τουρκικός τύπος ανέφερε μάλιστα ότι το  ελληνικό πολεμικό πλοίο με την βυζαντινή σημαία πλησίασε κοντά στο  Karaburun και προσπάθησε να παρενοχλήσει τουρκικά πολεμικά πλοία.«Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν την στρατιωτική επιχείρηση « κλαδί ελιάς» με στόχο την εξουδετέρωση των κουρδικών τρομοκρατικών ομάδων στη Συρία, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο χωρίς να γνωρίζει την κατάληξη», αναφέρει τουρκική εφημερίδα απειλώντας την Ελλάδα με αυτά που «παθαίνουν» οι Κούρδοι στην Β.Συρία.

Η ελληνική ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΣ  με το όνομα ΜΑΧΗΤΗΣ πλησίασε κοντά στο  Καραμπουρούν με τη βυζαντινή σημαία προκαλώντας μεγάλη αγανάκτηση στους Τούρκους όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Επίσης το τουρκικό  άρθρο αναφέρει ότι ο Έλληνας υπουργός Άμυνας προχθές  προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια , αλλά με την αποτελεσματική δράση του τουρκικού ναυτικού αυτό αποφεύχθηκε.


Οι Τούρκοι ξεχνάνε βέβαια ξεχνούν σκόπιμα  ότι τα δικά τους πολεμικά πλοία όταν πλησιάζουν ελληνικούς λιμένες σε διεθνείς επισκέψεις  με το ΝΑΤΟ και « διελεύσεις» για παράδειγμα στον ισθμό της Κορίνθου,   να αναρτούν την ελληνική σημαία ως οφείλουν,  κάτι που κάνουν όμως πολύ εύκολα σε άλλες χώρες.

Σύμφωνα με τους νέο-οθωμανούς οποιαδήποτε κίνηση της Ελλάδος ακόμη και με μια σημαία που ανήκει στον ελληνισμό συνιστά για αυτούς πρόκληση , θεωρώντας τον εαυτό τους  ως «κυρίαρχο» στην περιοχή. Τα περιστατικά  με το τουρκικό ναυτικό συνεχίζονται και δυστυχώς διαφαίνεται η τάση για πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση το επόμενο διάστημα .
ΠΗΓΗ: pentapostagma.grΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!