ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ: Τι Σημαντικό είπε ότι θα πράξει ο Π. Καμμένος για το θέμα αυτό.

Διαδώστε το

Στην συνάντηση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΣ ανέφερε τα εξής σημαντικά σχετικά με το μισθολόγιο των Στελεχών. 

1. Ότι καταβάλλετε προσπάθεια από τους αρμόδιους φορείς τα όποια λάθη που έχουν γίνει να διορθωθούν ώστε από τον Απρίλιο να είναι σε θέση το κάθε στέλεχος να γνωρίζει τι ακριβώς ποσό παίρνει.

2. Ζήτησε από την ΠΟΕΣ μετά τον Απρίλιο και τις διορθώσεις που θα γίνουν να τον ενημερώσουν για τυχόν στρεβλώσεις που μπορεί να υπάρχουν ώστε να τις διορθώσει.Από τα ανωτέρω φαίνεται καθαρά η πρόθεση και το ενδιαφέρον του ΥΕΘΑ να μην υπάρξουν περεταίρω μειώσεις μισθών στο προσωπικό των ΕΔ καθώς ήδη λόγω μνημονίων έχουν μειωθεί οι μισθοί τους σημαντικά.

Δείτε και τη έγγραφε η ανακοίνωση για το θέμα ακριβώς:

Μισθολόγιο: Διαβεβαίωσε ότι η καταστροφολογία που επιχειρήθηκε και τα υπέρογκα ποσά μείωσης που εμφανίστηκαν, το τελευταίο διάστημα, από συγκεκριμένους κύκλους (μέχρι και απώλεια 2.500,00 ευρώ εμφανίστηκε) δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εντοπιστούν οι όποιες στρεβλώσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν εγκαίρως, κατά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου και από τον Απρίλιο του 2018 το κάθε στέλεχος θα είναι σε θέση να διαπιστώσει το πραγματικό ύψος του μισθού του. Ζήτησε από τα στελέχη, μέσω της Ομοσπονδίας μας, όποιες στρεβλώσεις υπάρξουν μετά τον Απρίλιο του 2018 να γνωσθούν άμεσα, ώστε να θεραπευθούν.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!